Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului
www.gloria-bistrita.ro

Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria este proprietarul site-ului www.gloria-bistrita.ro și a tuturor subdomeniilor acestora. Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria este persoană juridică cu sediul social în Bistrița, strada Parcului, nr 1, cod unic de  nregistrare fiscală RO 39429394. Prin navigarea pe acest site, utilizatorii acceptă în mod obligatoriu termenii și condițiile de utilizare a acestora. În cazul în care utilizatorii nu sunt de acord cu prezentul document, pot să părăsească site-ul în orice moment.

Prezentarea activităților

Prin intermediul acestui site, Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria își dorește să prezinte activitatea echipei, să ofere informații despre membrii echipei, precum și informații despre meciurile viitoare și anterioare și orice alte noutăți sau informații pe care Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria le consideră utile.
Toate informațiile de pe acest site au scop informativ și/sau demonstrativ și nu prezintă niciun fel de obligație contractuală.

Drepturi de autor

Proprietarul site-ului are drepturi asupra conținutului acestuia(imagini, text, grafică, etc), astfel că preluarea fără consimțământul acestuia este interzisă.

Accesarea pe propria răspundere

Utilizatorii care aleg să viziteze site-ul www.gloria-bistrita.ro o fac pe propria răspundere, proprietarul site-ului nefiind responsabil de daunele sau pierderile ce pot fi produse de interpretarea greșită a unor informații de pe site sau de informațiile eronate ce pot să apară. De asemenea, Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria pune la dispoziție utilizatorilor un mod sigur de accesare a datelor și de transmitere a informațiilor către acesta, prin intermediul certificatului SSL(apare https cu verde în link-ul site-ului în browser).
Revizuirea prezentului document
Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria își rezervă dreptul de a modifica prezentul document și orice conținut de pe site-ul www.gloria-bistrita.ro fără nici o notificare a utilizatorilor, aceștia fiind obligați să le ia la cunoștință și să le accepte dacă vor să acceseze acest site.