MSE Târgu Mureș – 1.Fotbal Club Gloria Bistrița

Test noutati1
octombrie 19, 2018
Reacția antrenorului Dan Matei dupa meciul cu MSE Târgu-Mureș
octombrie 31, 2018

MSE Târgu Mureș – 1.Fotbal Club Gloria Bistrița

Meciul dintre MSE Târgu Mureș și 1.Fotbal Club Gloria Bistrița s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1:1. Cele două goluri au fost marcate de Ovidiu Stoianof de la 1.Fotbal Club Gloria Bistrița în minutul 90 și de Mircea Ungur din echipa mureșenilor în al doilea minut de prelungiri, după o lovitură de la 11 metri.

Eliminarea lui Szekely în minutul 84 după al doilea cartonaș galben primit pentru fault a favorizat superioritatea numerică pentru echipa bistrițeană, însă acesta nu a reușit să obțină victoria. Un moment propice pentru un deznodământ favorabil pentru 1.Fotbal Club Gloria Bistrița l-a constituit minutul 74, când a reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.
În urma acestui meci, MSE Târgu Mureș a urcat un loc în clasamentul ligii III, aflându-se pe locul 13, cu un număr de 8 puncte. Echipa 1.Fotbal Club Gloria Bistrița se află pe locul 12, tot cu un total de 8 puncte. Cele două echipe se află la egalitate în ceea ce privește numărul de meciuri câștigate(2), egaluri(2) și înfrângeri(6), însă 1.Fotbal Club Gloria Bistrița a primit doar 20 de goluri, în timp ce MSE Târgu Mureș a primit 21 de goluri.
În ceea ce privește clasamentul general al ligii III, acesta este condus de echipa Comuna Rângea, ce a cumulat în cele 10 meciuri jucate până în prezent 24 de puncte, având la activ 8 meciuri câștigate și 2 înfrângeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *