GDPR

Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria va colecta date prin intermediul site-ului www.gloria-bistrița.ro numai în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date si a Regulamentului European nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora. Astfel, se vor defini următoarele:
-date cu caracter personal: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale
-prelucrarea datelor cu character personal: orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea

În continuare, o să vă prezentăm ce tipuri de date cu caracter personal colectăm, care sunt scopurile și cum avem grijă de datele dumneavoastră.

Tipuri de date personale pe care prelucrăm

Datele personale pe care Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria le prelucrează se pot împărții în 2 categorii: date obținute din formularul de trimitere a unei comenzi pentru achiziționarea unui echipament sportiv și date pentru personalizarea experienței vizitării site-ului nostru.

a)Date obținute din formularul de trimitere comandă

Prin intermediul formularului de trimitere comandă, orice utilizator poate comanda unul dintre echipamentele sportive puse la dispoziție. Astfel, utilizatorii au control deplin asupra corectitudinii datelor introduse în acest formular. În cazul în care, de exemplu, adresa de email sau numărul de telefon nu sunt valide, nu vom putea răspunde solicitărilor. Datele de contact furnizate nu vor fi folosite decât în scopul livrării produselor către utilizator și nu vor fi stocare în nicio bază de date( se vor găsi doar pentru o perioadă în inbox-ul email-ului).
Datele pe care le solicităm în momentul în care doriți să comandați un produs și scopul utilizării acestora sunt detaliate în continuare:
Nume: reprezintă numele dumneavoastră sau un nume generic pe care îl vom folosi ca formă de adresare în momentul în care vom răspunde solicitării dumneavoastră
Email: reprezintă adresa de email electronică prin intermediul căreia putem răspunde solicitărilor dumneavoastră; în cazul în care este incorectă, nu poate avea loc comunicarea cu dumneavostră prin această metodă;
Telefon: reprezintă un număr de telefon prin intermediul căruia vă putem contacta pentru a vă confirma comanda și pentru a cere lămuriri suplimentare în cazul în care nu ați completat deswtul de clar câmpurile formularului decomandă; în cazul în care este incorect, nu poate avea loc comunicarea
cu dumneavostră prin această metodă și este foarte probabil că nu vom livra produsele către dumneavoastră;
Adresă: reprezintă adresa unde doriți să vă livrăm produsele comandate de pe site; în cazul în care sesizăm că adresa este invalidă, nu vom trimite produsele către dumneavoastră și nici nu vă vom informa despre acest lucru
Mărimea și culoarea articolelor alese: reprezintă un mod de selecție în funcție de propriile preferințe a produselor pe care doriți să le comandați; nu ne asumăm răspunderea dacă acestea sunt alese greșit și sesizați ulterior că nu se potrivesc sau nu vă plac

b) Date pentru personalizarea experienței vizitării site-ului

Datele pe care le prelucrăm de la dumneavoastră în momentul în care ne vizitați site-ul sunt strict date care vă pot ajuta să aveți o experiență mai plăcută de vizitare( de exemplu, dimensiunea dispozitivului de pe care accesați site-ul, completare automată a unor informații din formularul de contact dacă ne-ați mai contactat prin intermediul acestuia, etc). Vă asigurăm că nu colectăm niciun fel de date sensibile. Mai multe informații despre aceste regăsiți la secțiunea Policica Cookie-urilor aflată la noi pe site.
Scopul prelucrării datelor personale
Datele pe care le colectăm de pe site sunt folosite pentru a putea onora comenzile utilizatorilor noștri și pentru a îmbunătăți experiența de vizualizare și încărcare a site-ului.
Timpul de păstrare a datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal amintite anterior vor fi păstrate pe o perioadă nedeterminată, însă nu vor fi stocate într-o bază de date.
Metode pe protecție a datelor cu caracter personal
În momentul de față, site-ul nostru are un cerifificat SSL ceea ce asigură că datele sunt criptate folosind HTTPS. De asemenea, am luat măsuri organizatorice adecvate, iar bazele de date(acolo unde este cazul) sunt securizate cu email și parolă, la fel ca și serviciul de email.
Asociatia Club Sportiv UNU Fotbal Club Gloria nu se consideră responsabil pentru alte vulnerabilități ale sitemului informatic, de găzduire web sau altele similare care nu se află sub controlul nostru.
Drepturi ale vizitatorilor site-ului nostru
În orice moment, ne puteți întreba de ce date colectăm prin intermediul site-ului web, cui le transmitem, care este scopul prelucrării. De asemenea, puteți cere să ștergem informațiile pe care le deținem despre dumneavostră(în măsura în care acest lucru este posibil).